Hírek

Elérhetőségek

Törteli Tulipán Óvoda

Óvoda

Óvodánkról

Óvodánk Törtel Község középpontjában, jól megközelíthető helyen helyezkedik el, egy telephelyen három épületrészből áll, ebből egy épület óvodának épült, kettő lakóépületből lett átalakítva.
Intézményünk Törtel Község Önkormányzata által fenntartott, 7 csoportos óvoda, 145 férőhellyel. A csoportok közel azonos életkorú gyermekekből szerveződnek.

Nyitva tartásunk: 600-1700-ig

Két udvarrész áll rendelkezésünkre, melyeken természetes anyagú fajátékok, homokozók, mászókák, csúszdák biztosítják a sokféle mozgástevékenység feltételeit, árnyékos és napsütötte részeken élvezhetik a gyermekek az udvari játék örömeit.

Évek óta a férőhely kihasználtságunk maximális, gyakran meg is haladja a 100%-t. Óvodánk biztonságos, családias, szeretetteljes légkörének megteremtéséről 25 főből álló lelkes, jó szaktudású, képzett nevelőtestület gondoskodik. 14 felsőfokú, 1 szakközépiskolai végzettségű óvodapedagógus foglalkozik mindennap a gyermekekkel, ebből öten szakirányú másoddiplomával is rendelkeznek. Az intézmény munkáját 2 pedagógiai asszisztens és egy óvodatitkár is segíti.

A mindennapi nevelőmunkát maximálisan segíti a 7 szakképzett dajka néni, akikre mindig számíthatnak az óvó nénik. Szeretünk itt dolgozni valamennyien. Intézményünk a fenntartó Önkormányzat, a szülők, a település vállalkozói, nevelőtestületünk, és a KISLURKÓK Alapítvány segítségével folyamatosan szépül, újul, korszerűsödik.

 

Bővebb információért kérjük, látogassa meg óvodánk honlapját!

Tovább az óvoda honlapjára»